کسب جایزه اهوازی توسط آقای دانیال کاتوزیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ آقای دانیال کاتوزیان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گروه الکترونیک با راهنمایی جناب آقای دکتر حسینی‌نژاد، موفق به کسب رتبه سوم بخش پوستر پژوهشگران جوان در یازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی شدند و تندیس نهمین دوره جایزه اهوازی را دریافت کردند.

جایزه مغز و شناخت اهوازی، معتبرترین جایزه علوم اعصاب و شناختی در کشور است که از طرف انجمن علوم اعصاب ایران و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، هر ساله به دانشگران و پژوهشگران برتر جوان کشور تعلق می‌گیرد.

انجمن علوم اعصاب ایران با حمایت ستاد علوم‌شناختی از سال 1393 به‌صورت سالیانه از تعدادی از پژوهشگران جوان حوزه‌های علوم اعصاب (زیر 35 سال) با اهدای جوایز “اهوازی” تقدیر می‌نماید. این جایزه که به یاد پزشک بزرگ ایرانی قرن چهارم هجری بنام جایزه اهوازی نام‌گذاری شده است به سخنرانان و ارائه‌دهندگان پوستر (دو سخنرانی و یک پوستر) اختصاص خواهد یافت.

تاریخ:
1402/02/31
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
كد امنيت